Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt från boken "Tänkvärt om hopp"

Att älska är att riskera

Att inte bli älskad tillbaka

Att hoppas är att riskera besvikelse

Men, man måste ta risker

För den största risken

Är att ingenting riskera

Den som inte riskerar något

Han kan inte lära sig något

Inte känna, inte förändras

Inte älska,växa och leva.

 




Fri vers av bohemen VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-05 14:37



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
som ett ordspråk; "bättre lyss till den sträng som brast än att aldrig spänna en båge" -
2024-02-05
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP