Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara fri

Vad är frihet?

Vad är att vara fri?

Jo, jag är fri att vara kärleksfull.

Fri att vara varm om hjärtat.

Det är oxå frihet.




Fri vers av bohemen VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-05 14:42



Bookmark and Share


  AKT VIP
Frihet har många olika betydelser tänker på me and Bobby Mcgee av Roger Miller:
"Freedom's just another word for nothin' left to lose".
2024-02-05

  Blomma-Stjärna VIP
ja, när man är fri är man fri att ge sig själv, sin tid, ja, vad helst man vill, fri att säga ja, fri att säga nej
2024-02-05
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP