Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag och stjärnorna delar på ensamheten

 

En väg utan vare sig start eller slut heller skyltar

Ett mål utan vare sig start eller syfte eller tanke

En människa utan verken liv eller död eller existens

 

Fly du mig fly mig!

Fly du tiden i mig fly mig!

Du drömmen i mig flyr mig!

 

Långt så bort som du kan!

Så lång, lång bort du kan!

Så lång för evig du kan!

 

Mitt mål är enda till stjärnorna

Bland stjärnorna vill jag vara

Bland stjärnorna vill jag leva och dö

 

Mitt mål är enda djup i galaxen

Jag och stjärnorna delar på ensamheten

Mitt mål är den eviga hem himmelen

 

Herren!

Herren!

Herren!

 

Ta mig hem!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2024-02-06 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP