Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förlåt med vadå?

 

Förlåt!

Är

En trevlig betydelsefulltanke man tänker

 

Förlåt!

Är

En desamma med den trevliga människa man är

 

Förlåt!

Är

Jaget, egot bekännelse att någonting gick fel

 

Förlåt!

Är

Det vackraste skapade känsla inom oss

 

Hos många och många

Förlåt ses som en svaghet och har en bitter smak

Man hatar att be om förlåtelse från andra

 

Ordet förlåt känns som kränkande för individen

Hos de som har ett strakt ego

Hos de som inburat sig med sitt ego i en bur

 

Ett tecken på vet ej!

Ett tecken på ingen aning att jag gjorde så utan anledning!

Förlåt tar makten över jaget

 

Förlåt!

Kan vara ett fel ord att säga till andra

Kan vara kränkande för sig själv

 

Förlåt med full smak!

Förlåt med ingen smak!

Och förlåt med vadå?

 

Det var ditt fel!

Aldrig mitt fel!

Alltid andras fel!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 33 gånger
Publicerad 2024-02-06 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP