Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnenattens ljumma bris

Stjärnor som glimrar

nödens duvor hamrar

flämtande smäktande i den ljumma brisen

splittrande skavande längs den torrlagda flisen

 

Den arma natten skrider

sessans demoner rider

isen bryter lavaströmmens färd mot hav

inåt den ljumma själens nav

 




Prosa av Leo Lo VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-06 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leo Lo VIP