Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Uppskattar kritik:)


Tehran

Pappa knäpper ihop resväskan igen.

(Dubbelkollar att den är låst.)

De säger att hjärtat endast tillhör revbenen.

Jag är här. Brorsan är här. Pappas fötter är här,

men hans hjärta är kvar mellan tid och rum.

Tehran, Vancouver, Las Vegas.

Oslo, London, Moskva.

Vart ska du?




Fri vers av SylviaSparkle
Läst 27 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-07 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SylviaSparkle
SylviaSparkle