Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kannibalism

Jag andas djupt och jag lever i nutid!

Jag hör fåglar, pennor, lärarens röst, det lutar mot vårtid.

Existens, ångest, ungdom?

Fågel, penna, lärare.

Hat, kärlek, barndom?

Fågel, penna, lärare.

På senaste har jag försökt praktisera stoicism,

då jag har alltid haft svårt att skilja på kärlek och kannibalism.




Bunden vers av SylviaSparkle
Läst 33 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-15 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SylviaSparkle
SylviaSparkle