Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vampyrens törst


I mitt blod

Jag kan känna dina andetag
Mot pulsen på min hals
Du viskar ord jag ej kan höra
Just vad du vill
Just vad du vill göra
I mitt blod pulserar orden ifrån dig
Och i periferin av mitt liv har du slagit rot
Kan min längtan möjligen i dig finna bot

Så nära men ändå så långt ifrån
Där i periferin hörs viskningarnas svaga sus
Likt en lovsång från svunnen tid
Sakta dina tänder tar sig till
Pulsen på min hals
Det finns inget som kan hejda det du vill
Snart vi höjs till skyarna i årtusendens euforiska vals




Fri vers av Tyst prosodi VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-08 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tyst prosodi
Tyst prosodi VIP