Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


fruktstund


fredagstrams

 

när suget är stort

och sommarvärmen avlägsen

får en stor vattnig spanjor duga




Fri vers (Fri form) av karenina VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-02-09 12:18



Bookmark and Share


  SpamPippiL VIP
Ser smaskens ut.
2024-02-10

    Sefarge VIP
Spanska gubbar
Brukar se godare
ut än de smakar
Så här i mid
vintertid.
Men det
kan ju
vara
fel?
;)
2024-02-09

    Tidsljus_Timelight
Fruktlöst? Not.
2024-02-09

  lodjuret/seglare VIP
Ser ut att ha kunnat skördas för hand, som sätta såväl lust som hjärta i brand, tänk här även på solmogna tomater, eller på den vilken spelar teater, kanske en musiker i slitet band...
2024-02-09
  > Nästa text
< Föregående

karenina
karenina VIP