Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I POLITICI/POLITIKER

 

I politici Camaleonti

in vestito Armani

 

Politiker Kamaleonter

i Armani kostym

 




Övriga genrer (Aforism) av giovanni casadei VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-10 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP