Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STORMEN

 

De mörka molnen återspeglar

förvirringen som råder i min arma själ  

Som åskådaren återger jag den oron som stormen

belastar   mina tankar.

förlorar kraft i försöken 

att återställa balans i sinnet.

 Lugnet gör att helheten 

åter blir herre över delarna.




Fri vers (Fri form) av giovanni casadei VIP
Läst 24 gånger
Publicerad 2024-02-19 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP