Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UN GIOVANIL AMOR/EN UNGDOMLIG KÄRLEK

 Un giovanil amor mi vien nel sogno

rimembro la giovinezza

che ho in questo cuor rinchiusa.

Rivivo quelle lacrime

che sebben l´amar sapor

mi fecero guisa.

 

En  ungdomlig kärlek

kom till mig i drömmen.

Återminns ungdomen

som är förseglad i mitt hjärta.

Upplever de beska  tårar 

som vägledde mig vidare i livet.

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av giovanni casadei VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-02-20 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP