Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smaka på mitt hjärta

Smaka på mitt hjärta
Hör min puls

Känn på min ångest
Kyss mina sår

Ta en bit av kakan
Hela om du vill

Låt mig stanna
På vinden nånstans




Fri vers av IdaMarie
Läst 107 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-02-10 19:04



Bookmark and Share


  cilax VIP
fin
2024-02-10
  > Nästa text
< Föregående

IdaMarie