Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För namnet i mitt blåa block

Långt där inne
I en nästan bortglömd korridor
Där belysningen släckts
För lokalen är lämnad
På en skymd hylla
Längst in mot väggen
Bland daterade böcker
I ett litet blått block
Med ett rostigt lås
På varje sida
Står ditt namn skrivet
Med det rödaste av bläck
Lika klart som när det skrevs
Trots att allt runtomkring
Ruttnat och fallit isär




Fri vers av IdaMarie
Läst 32 gånger
Publicerad 2024-02-20 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

IdaMarie