Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dvala



När våren kommer
det milda vädret
är hos oss
Då blir det tid
att njuta
om inte klimatet
sätter käppar
i hjulet
och översvämningar
förstör våren
när tranorna
kommer på besök




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-02-11 07:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP