Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rummet



Ditt inre
bär oss
till en 
orgasm
som flyter
i våra kroppar
med gudomlig
kraft
Den besvarade
kärleken




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-02-11 07:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP