Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cassandra



Den magiska strömmen
i dröm
och fantasi
där drömmen
är vår sanning
Samma språk
i mörkret
och längtan
efter resultaten




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 33 gånger
Publicerad 2024-02-11 08:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP