Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
11 februari 2024


Dyrka endast Gud

Dyrka endast Gud,

men visa vördnad inför
våra värdiga förfäder.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-12 02:08



Bookmark and Share


  Foohexa
Gud är ett lås
2024-02-14
  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP