Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag var så inne i filmen att jag först efteråt förstod att jag satt mitt ibland publiken och såg den gemensamt med en massa för mig helt okända människor. När jag kom ut vände sig en individ till mig och utbrast 'Vilken jäkla film, vilken jäkla film, vilk


Dagen s förklarade ord - Snorbuse




Snorbuse
-
är en människa
som i ett
varuhus tagit

för sig av
det lösa utbud
som finns att

ta för sig
av i den
lokalen, utan att

betala för sig.
Exempel på en
sådan satt en

gång i regeringen
och befann sig
framför godisdisken och

såg ut precis
som om han
hade 'frigång' och

diplomatisk immunitet. Trots
att han nog
varken rymt från

häktet, psyket eller
tillhörde den diplomatiska
kåren. Iakttagen av

en häpen omgivning
såg han glad
ut som en

sådan där liten
grabb, som hade
handen i syltburken.

Han 'gick fri'
mest för att
han var minister.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2024-02-14 03:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP