Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Påflugen kärleksförklaring är ingen rolig dans på svarta rosor


Alla kalla kårars hjärtans dag

Ack och ve

så kom då den dagen

då den kärleken betagen

slocknade med illa varsel i magen

 

Rysningar från förr

leenden stänger sin dörr

kärleken vänder sin rygg mot min sida

ränker smida till stupen rida




Prosa av Leo Lo VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-14 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leo Lo VIP