Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANTISEMITEN FORTSÄTTER HÄRJA FRITT PÅ POETER.SE

”Att Usa styrs av personer med judisk
bakgrund är väl inte någon nyhet för
uppdaterade medvetanden…”

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=2490504

När ska redaktionen stänga av den här stollen?




Övriga genrer av Solana
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-14 20:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men i ljuset spricker de.
2024-02-15

    ej medlem längre
Mata inte trollen, då växer de bara.
2024-02-15

  Larz Gustafsson VIP
Märkligt hur perspektivet förskjutits från antisemitism till Larz Gustafsson. Märkligt, men inte ovanligt.
Saknar man argument i sakfrågan börjar personangreppen hagla.
2024-02-15

  Larz Gustafsson VIP
Tramp.
Varför slutar inte DU att läsa det jag skriver?

2024-02-15

  Foohexa
frontallob kyss älskling xoxo
2024-02-15

  Foohexa
du måste väl fylla vuxenblöjjan med nånting.

tänk hur mycket toalettpapper du kunnat köpt för pengarna du lagt ut för att få prata skit.

kom ihåg det, nalle.
mig har du för evigt :)

2024-02-15

  Larz Gustafsson VIP
Inte nog med det, jag har även vid flera tillfällen gjort mig lustig över namn som Anselm och Ambrosius.
2024-02-15

  Foohexa

ukraina är ryskt
putin har rätt
dom i södern har rätt
trump är en man med pondus
flickor är flickor och män är män
jag hatar hemlösa
killar med långt hår är vidrig
gud skyddar mig
SVENSKHATET
Sök hjälp
Psykologi är för töntar
Jag älskar bokbål
Ta tillbaka häxbränning
Stalinistisk rensning
Jag är stalinist
Spöstraff på öppen gata
Den fria uppfostringens gissel

Etc...

Larz egna

honnom ska vi haa XD

2024-02-15

    tramp
Varför ska sajten stänga ?

Sluta att läsa och skriva är ett bättre alternativ.
2024-02-14

    ej medlem längre
vad gör du då?
2024-02-14

  Larz Gustafsson VIP
Det är Hamas som använder barnsköldar. Ni vet, de där som Wiking stöder.
2024-02-14

    ej medlem längre
och "han" blockar all kommunikation med mig.

förlåt - han gjorde dig till ett offer.
känns det bra?
2024-02-14

    ej medlem längre
ursäkt till solana. han tar en fejkattack med barnsköld.
2024-02-14

  Larz Gustafsson VIP
Eller Malin.
2024-02-14

  Larz Gustafsson VIP
Därmed har Hydran avslöjat sig.
2024-02-14

    ej medlem längre
har du råd?
2024-02-14

  Larz Gustafsson VIP
Hoppas f ö att sajten också stängs. Då förlorar både antisemiterna och Hydran sin plattform.
2024-02-14

  Larz Gustafsson VIP
Snarast möjligt, hoppas jag.
Judehat är inget man bör ta lätt på.

2024-02-14

  Larz Gustafsson VIP
Snarast möjligt, hoppas jag.
Judehat är inget man bör ta lätt på.

2024-02-14

    ej medlem längre
När ska den här siten stängas?
2024-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Solana
Solana