Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄR DETTA INTE ANTISEMITISM VET JAG INTE VAD

Den här psykotiska rappakaljan fortsätter strömma på Sveriges största poesisajt :)
https://www.poeter.se/Las+Text?textId=2494784




Fri vers av Solana
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-20 19:32



Bookmark and Share


  Koloristen
"Om vi inte tror på yttrandefrihet för människor vi föraktar så tror vi inte alls på det" (Noam Chomsky - judisk frihetlig socialist)
2024-03-21

    ej medlem längre
Sten Wikings enda raison d'etre är att uppröra. Han går igång på det. Han trålar texterna här på poeter.se och kommentarsfälten för att se vad som upprör och så kör han gasen i botten om han ser att han väckt anstöt. Det är exakt så troll fungerar. Självförhärligande as. Mata inte trollet.
2024-03-21

  Larz Gustafsson VIP
En annan fråga: Alla de där som alltid är så kvicka med att kommentera mina kommentarer lyser nu med sin frånvaro. Vad beror det på?
Hade detta handlat om hets mot palestinier hade kommentarfältet varit 1 km långt.

2024-03-21

  Larz Gustafsson VIP
Hade hans "dikt" handlat om muslimer skulle han redan ha blivit åtalad.
2024-03-21

  Larz Gustafsson VIP
Helt klart antisemitism.
En rabiat och sjuklig sådan.
Mannen är ett enfrågeparti, som bara har en punkt på programmet.
2024-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Solana
Solana