Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I alla fall

Om allt har en mening varför hände just det här?
Den där minsta och lilla grejen som jag hade som mest kär.
Det finns ingen återvändo, i alla fall inte idag.
Inte imorgon heller, det förstår även jag.

Den plats som jag älskade så hårt.
Där jag har varit när det har varit svårt.
Platsen där jag har blivit jag.
Nej det går inte att lösa, i alla fall inte idag.




Bunden vers (Rim) av Hilding Wickström
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-02-15 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hilding Wickström
Hilding Wickström