Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Gatans metamorfos


Regnet löser upp
Vintergatan
bit för bit

Sveper
med sig småsten
och grus

Snart ska gatan
förändras

Bli till något annat
än den var förut








Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-02-16 08:23



Bookmark and Share


  aol
Gillas mycket
2024-02-17

    Askanden
inspirerad av David Lynch?
2024-02-16

  Larz Gustafsson VIP
Minns en känd artist från Gävle som hävdade att han genomgått en metamorfos...
2024-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP