Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnesförvirring

Likt en besatthet av livets njutbara
Har det manipulerats in ett sätt att tänka om

Ideologiska, kulturella, religiösa med mera
Som motsatser till ens egna reflekterade

Vetenskap har blivit dåskap
Dagens paradigm skifte är dårskap

Vi är korrupta hjärtan med korrupta själar
Utnyttjade människor blir för tungt att bära

Försöker fly en värld av meningar och oönskade upplevelser
Alla har idag lärt sig sociala mediers sätt att uttrycka

Låter sig ryckas med i föreställningen
Sinnesförvirringen är brutal

Det själs, luras och tas fortfarande
Medan vi skriver en kommentar sen lutar oss tillbaks

Ingen handlingen i passiv solidaritet
Jag tror inte på vad mina ögon ser

Låtsas inte höra vad mina öron tar in
Min sorg kommer få vittna

Hur alla bara stod och titta




Fri vers (Spoken word/Slam) av Ocpoet
Läst 32 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-16 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ocpoet
Ocpoet