Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ultraljud



Förlåt Maria. Jag är en 
idiot
Ensam i kosmos
Dina tårar rör mitt hjärta
Jag vill inte dö i krig
Motståndet
är meningslöst
Min kärlek
flödar i tystnaden
Låt min desperata vädjan
bli din sanning
Lika hållbar som döden
Våra öden är länkade
till varandra
Bitterljuva tid




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-16 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP