Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det har fallit på min lott att söka förklara en verklighet du troligen inte alls vill kännas vid, kan den åtminstone i en smula flackt land, kännas just vid och märkligt nog ändå väntad och bekant på något vis...


Dagens förklarade ord 2024 02 17




Snappshane
är en märklig fågel som mest håller till i glada vänners lag.
Såväl ute i terrängen som med lediga samhällets tjänare
såväl som fulla av till synes glädje på lediga stunden.

Ibland syns de till i skogen, på jakt efter den egna hunden.
Snappshanen har högst egen teckning, rangling gång samt
säregen sång.
Parningstid gärna efter solnedgången,
då höres även kanske parningssången.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 24 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-17 07:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP