Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdinnan



Den osynliga gästen
Kärlekens vinklar
Kärnan i livet
Samma världar
med så olika
utgångspunkt
Mörkret 
och dödsänglarna
Helgonet
och glorian
Tidlösa världar
Frigjord från skuld
Ändra spelet om kärleken




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-17 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP