Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det är de berättelser som finner de ord som en själv velat kunna sjungande skriva, blott en annan just då orden så som just beskrivande då fann.


Gemensam gemenskap




Det är inte så konstigt
att den där sången om resan
och fågeln som dog
och att de sedan begravde den,
blev omedelbart populär.

Den har det gemensamt med andra sånger,
att den snarare är en berättelse,
sann eller inte,
än byggd är på rim.

Olle Adolphson kunde 'tricket',
liksom Evert Taube
och några andra
de har haft inlevelsen.

Skapa något om det vardagliga
och igenkännbara livet,
som är ett värt minne
att komma ihåg.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-17 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP