Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ädla konsten att stänga av

 

Barnet var alldeles kolsvart i blicken av vrede, hat, och sorg. De där känslorna måste du lära dig att stänga av sa dess mamma, för annars kommer vi inte att älska dig, och du kommer aldrig att bli vuxen och passa in i samhället.
Barnet svalde och svalde förnedringen tills pling tra la la var det bara glad och euforisk. Det är ju omoget med negativa känslor. Jesus var ju alltid snäll säger pappa som är pastor i Pingstkyrkan där alla är så lugna, snälla och harmoniska. Nu när du har lärt dig att stänga av dina onda känslor så ska vi höja din veckopeng och du är välkommen igen i den härliga Söndagskolan med alla starka och glada barn säger mamma som minsann har lärt sig att vara sin man underdånig och göra precis som han befaller.
Hur gick det då för pojken barnet i det långa loppet? Jo det blev många inläggningar på BUP och till slut hamnade han i ett Familjehem i vilket alla känslor var tillåtna. Hans lillasyster fastnade dock i knarkträsket och dog av en överdos. Men de narcissistiska mamma och pappa var så lyckliga i Jesus i alla sina dagar.
De levde lyxliv på Barbados där de omvände satanister och lärde dem att stänga av sina onda känslor. För snäll, lugn, timid, offervillig, anspråkslös, ödmjuk, beskedlig och harmonisk ska den goda människan vara. Alla andra kommer att hamna i helvetet. Länge leve Kungahuset det leve Hurra Hurra Hurra Hurra!




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-18 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP