Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat



Erfarenhet
och njutning
eller döden
för kärleken
Tårar och hopp
i ensamheten
till livet
slutar i lycka




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2024-02-18 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP