Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löpet



I detta mörker
är världen
långt borta
Mina åsikter
om dess händelser
och orättvisor
är blott aningar
Vi blir doktrinerade
att reagera
vilket slutar
i likgiltighet
och ineffektivitet




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 35 gånger
Publicerad 2024-02-18 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP