Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Kvällshimlens djupa blå


Det är något
med himlen
om kvällen

När den blånar
så trånande
längtansfyllt

Då sjunker
jag åter
utan att bottna

in i dess svindlande
havsdjups -klara
återblick




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-02-18 18:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Någon menade ju att det är vackrast när det skymmer...

Fint skrivet och skildrat.
2024-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP