Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så fort som två svenska människor möts

Så fort som två svenska människor möts så blixtrar det till av ömhet. För Sverige är ett föregångsland när det gäller godhet, myspys och allmänt bry sig om.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 35 gånger
Publicerad 2024-02-18 19:45



Bookmark and Share


  rostspik VIP
- Hej!
- Hejhej!
- Jaså du är också ute och handlar?
- Jovisst sörru. Läget?
- Jo det knallar.
- Och bilen går bra?
- Joråsåatte..
- Bra det. Måste kila. Hejhej!
2024-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP