Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du


det finns så mycket
jag inte berättat
om rädslan att lämnas
osäkerheten som gnager
om värmen du utstrålar
kärleken du ger mig
vad den gör med mig
hur den omfamnar mig
för mig framåt
jag älskar dig




Skapa | Skriva av JAC
Läst 76 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-18 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JAC

Senast publicerade
Förväntan
Droppen
Du
* Se alla