Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Droppen


den kommer tidigt
men så efterlängtad

med kraft tar den sig
trotsar tjäle och snö

våren står för dörren
vintern bleknar

när den blommar praktfullt
nästan lite ensam

vårens första snödroppe




Fri vers av JAC
Läst 36 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-29 20:57



Bookmark and Share


  Snödis VIP
Vårens första snödroppar tog sig fram redan för två veckor sedan här men sen råkade de ut för ett bakslag i form av en massa snö. Nu blommar det igen. De är tappra de där snödropparna.
2024-02-29
  > Nästa text
< Föregående

JAC

Senast publicerade
Förväntan
Droppen
Du
* Se alla