Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varelsen



Ett erotiskt djur
i en gudinnas kropp
är min saga
Du läser mina tankar
Ditt sköte
är mitt konstverk
Mina rum lever du i
Omgärdar mina rörelser
ser med min blick i mörker
och ljus
Dina bröst tynger
med ditt sköte
i mitt inre
Din glöd brinner




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-19 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP