Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byte



Motivet är upplevelsen
Kärlekssorg och lust
förvridna känslor
ärliga ursprungliga
kryddade med fantasier
under promenaden
Åldersskillnad
och Mike Jagger
i mitt ställe




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2024-02-19 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP