Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till manen du är nu. Ofärdiga rader.


Med det blåaste blå

Där bakom ögonen brinner än en eld
Och din tunga pratar med erfarenhet
Du skriver om lust och behag
Om kärlek
Om smärta och sorg
Om svek av olika slag
Från andra?
Eller möjligen från livet?

Men ändå leker det ett leende på dina läppar
Du ser på mig med det blåaste blå
Och jag fattar inte var du fick gammal ifrån!

Om du bara visste vad en kvinna ser
Gömmer i sitt hjärta och bevarar
Så mycket mer tankar, intryck
Än de frågor hon besvarar




Fri vers av Tyst prosodi VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-02-19 06:38



Bookmark and Share


  Snödis VIP
Fin!
2024-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Tyst prosodi
Tyst prosodi VIP