Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stolthet

Blodet är inte rött.
All hans stolthet har gått.
Hans själ hade redan dött.
Spillt all ära han fått.

Hans moder och far hade kämpat.
För hans stolta ära och liv.
Hans ängel hade dämpat
hans skuld och gett han ett annat alternativ.











Bunden vers (Sonett) av Hilding Wickström
Läst 24 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-20 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hilding Wickström
Hilding Wickström