Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
20 februari 2024


Det finns inget oss

Det finns inget oss.

Vi är en fasett i ett enat öga.

Ett sandkorn på en tidlös strand.
Ett oändligt hav som famnar sina droppar.
Ett strå på en evigt grönskande äng.

Ändå är vi här och böljar i vinden.

När havet blir droppen och droppen ängen
är allt som det ska och det är här vi alltid är.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2024-02-20 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP