Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som du vill ha mig

Du gör mig så lyckligt olycklig
jag tappar fotfästet och all ork 
lägger mig så nära dig jag bara kan
tyst

Vill inte säga något
vill aldrig förstöra stunden när du är
perfekt och ritar kärlek på mina lår

Kniper ihop ögonen och spelar att 
jag kan leva i den hårda verklighet
du vill ha mig i 

Tror ibland att jag lyckas lura dig
att jag är sådär

så som du vill ha mig




Fri vers av Assia VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-05 01:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Assia
Assia VIP