Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lagom beige

 

Man ska älska människor och semlor lagom mycket. Man ska tro på Gud lagom mycket. Man ska gå in för att lyckas med saker lagom mycket. Lagom livslust, lagom god mat, lagom bra relationer. Öppna inte balkongdörren älskling för man vet aldrig vad det kan leda till. Visst är det lagom härligt när allt går i beige. Älsklingen min kyss mig alldeles lagom passionerat. Nu ska vi titta på en lagom underhållande film som vi är lagom engagerade i och kalla oss inte för trygghetsnarkomaner! Livet ska vara lagom beigt i en lagom känsla av kärlek och trygghet.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-02-21 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP