Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glömskans befriande grubblerier


Förnekelsens strand

Jag hade glömt en dag

när jag vandrade på livets strand

mot försoningens trygga hamn

jag en dock trevande sam

 

att den glömskans befriande grubblerier

med pockande lockande påminnelser

minde mig att det fanns så mycket glädje att leva för

en son med vacker själ som varje hjärta rör

 

så glömskan fick slå en reträtt

när mina tårar torrlades på det sätt

i förnekelsens stormbyar

där självömkan drog förbi havets klippor

 

till en framtida solig oas

i den tidigare öken av känslor

 




Prosa av Leo Lo VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-22 03:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leo Lo VIP