Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En förklädd herre

Det var då jag såg honom

en man kom gående som

om intet ont anande

att inom några få skälvande minuter

skulle han möta mig

 

Jag såg honom komma 

som en i mängden män

hade ingen skyddsmantel på känn

att värna kring min kropp och känslor

 

Utan förvarning

tog han mig med storm

med varma sökande händer

och frestande mun

 

Han älskar mig med gudomlig känsla

Kysser mig passionerat som en Casanova

Berör vid mina känslor så som en Jesusgestalt

Visar mig vänskap likt den heliga ängeln

 

Är så glad att jag inte gick förbi dig




Prosa av Leo Lo VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-22 06:11



Bookmark and Share


  Tyst prosodi VIP
Vackra rader!
2024-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Leo Lo VIP