Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Världen tränger sig på


Ögnar igenom bladet

samtidigt som jag
inte kan sluta tänka
på det indragna biståndet

och den lille
tvåårige pojkens
bortsprängda fot

och mina barnbarn
i samma ålder

Vill skrika
ALDRIG MERA KRIG!!




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-22 09:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och varför drog man in biståndet?
För att UNRWA stöder terrorister.

2024-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP