Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samhällets kärlek glöder i extas

Samhällets kärlek glöder i extas. Vi springer genom skogen och jublar.
Vi njuter av livets fulländning.
Samhällets kärlek glöder i extas.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-02-22 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP