Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marknaden och Kungen vet alltid ditt bästa

 

Man måste få stopp på det här fåniga folkhemstramset, broderskap, jämlikhet, solidaritet och sådan skit. Samhället måste bygga på marknadens principer av briljant individualism och den starkes rätt att styra och ställa som man behagar. Om man skjuter Palme så kan vi nog besegra de lömska och onda vänsterkrafterna och den förbannade socialdemokratin som tror att det är bäst på allting, så ja det gör man, pang, pang du är död.
Nu ska vi öka klassklyftorna riktigt ordentligt så att det riktigt sjunger i hela kroppen. Arbetarklassen ska underdånigt veta sin plats längst ned i det stolta och vackra Sverige för Kung och fosterland! Vi ska privatisera allt och utrota hela fackföreningsrörelsen ty den starke har alltid rätten på sin sida. Kvinnan hör hemma vid spisen för så är det bara, så kom inte och ifrågasätt oss. Allt som är kollektivt måste bort och ta bort socialbidragen och A-kassan för god och stark man reder sig alltid själv. Kom inte och gnäll över att ni är så fattiga och att det är så synd om er utan gör något åt er situation istället. Börja ta ansvar. Bli vuxna någon gång. Vi kan inte ha ett Sverige av slöfockar, dönickar och fåntrattar! Man ska vara en stolt och vacker svensk som vet sitt eget bästa. När marknaden styr så får alla det bra för marknaden och vet alltid bäst. Sverige vi älskar dig! Marknaden och Kungen vet alltid ditt bästa. Stärk monarkin, gör Kungen enväldig! Skrota regeringen och riksdagen och de politiska partierna förutom de suveräna och härliga Sverigedemokraterna! Sverige ska bli en stormakt igen! Det stolta och vackra Sverige!




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-22 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP