Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

METAMORFOS

Min själ,
detta är din getapel.
Fyra väggar av betong.

Min säng,
denna fristad och fängelse.
Är stommen till din kokong.

Min ångest,
spinner starka trådar.
Dina bojor under lång tid.

Min vagusnerv,
är den på väg att läka?
Får du efterlängtad sinnesfrid?

Metamorfos.
Ett öppet fönster.
Citrongula vingar i solen torkar.

Vi släpper taget.
Flyger ut.
Så får vi se hur långt vi orkar.




Bunden vers (Rim) av MaLo VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-02-23 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MaLo
MaLo VIP