Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Vårlikt


Kallt ännu
men med ett
vårlikt ljus

om kvällen
mellan husen
och över taken

Bär allt
längs gatan
doften
av förväntan

och en längtan
efter svalorna
i skyn








Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-24 13:32



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om våraning och förväntan.
2024-02-24

  Kungskobran VIP
Fint om förväntan, den liksom hänger i luften
2024-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP